General

La Diputació d’Alacant concedeix a Benissa la subvenció del programa d’Ajuda a Domicili

Programa d'ajuda a domicili
Programa d’ajuda a domicili

Un any més, la Diputació d’Alacant, ha concedit a Benissa una subvenció per valor de 27.091 euros destinada al programa d’ajuda a domicili que l’Ajuntament desenvolupa al municipi des del Departament de Serveis Socials.

Aquesta ajuda, gestionada per la Regidoria d’Acció Social, forma part de les prestacions bàsiques oferides en matèria de serveis socials i permet contribuir a l’atenció i ajuda a persones majors (en molts casos amb discapacitat) en el seu propi domicili, la majoria persones malaltes que en ocasions romanen en llits com a conseqüència de les dolències patides o en defecte d’açò, persones amb dificultats per a desenvolupar una autonomia en les seues tasques quotidianes.

Aquest tipus d’ajudes permeten mantindre el servei d’auxiliar de la llar, una prestació que permet als usuaris comptar amb l’assistència d’una persona que es desplaça a sa casa per a prestar ajuda a les famílies en la condícia personal i mobilitat dels malalts. Aquesta mateixa ajuda permet, en nombrosos casos, prestar ajuda en el desenvolupament de les tasques domèstiques. De forma complementària, l’Ajuntament manté contractada una empresa que permet donar suport en aquells casos en els quals aquest servei d’atenció no pot ser cobert pel personal propi contractat.

Per a l’Ajuntament de Benissa, aquest tipus de prestacions resulten de vital importància, ja que permeten incidir de manera directa en l’atenció a les persones més necessitades, sent en conseqüència, una de les àrees d’actuació preferent.

El servei, en cas de necessitat, es pot sol·licitar al Departament de Serveis Socials, al carrer Bilbao, núm. 6 i al telèfon 965731197.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?