General

Benissa rep una subvenció de 95.556 euros per a Serveis Socials

Oficina de Serveis Socials de Benissa
Oficina de Serveis Socials de Benissa

La Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha concedit per a enguany una subvenció de 95.556 euros per als Programes dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Benissa.

D’aquesta quantitat 66.000 euros van destinats als Serveis Socials generals, per al pagament dels professionals –l’equip base està format en l’actualitat per dos treballadores socials i un educador-, per al programa d’ajudes econòmiques i per al programa d’ajuda a domicili.

Per als serveis socials especialitzats d’atenció a menors (Seafi) que es duu a terme per un psicòleg, es concedeixen 15.940 euros i per al programa d’atenció a la dependència, per al qual l’Ajuntament contracta anualment un treballador social, se subvencionen un total de 13.616 euros.

A més, l’Ajuntament de Benissa destina del seu pressupost global la quantitat de 490.818 euros per al manteniment d’aquests Serveis Socials, amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats i problemàtiques socials que presenten els ciutadans.

Aquesta subvenció es concedeix anualment a tots els ajuntaments valencians des que es va aprovar el pla concertat de serveis socials pel qual les comunitats autònomes es comprometen a aportar un tant per cent per al desenvolupament i funcionament dels serveis socials municipals.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?