General

Serveis Socials posa en marxa el programa “No estigues soles a Nadal”

La Regidoria de Serveis Socials posa en marxa la campanya “No estigues soles a Nadal”, dirigit a persones majors vàlides, que viuen soles i que per diverses circumstàncies no tenen familiars propers amb qui compartir el Nadal.

El programa, promogut per la Conselleria de Benestar Social de la Generalitat Valenciana, consisteix en uns dies d’estada gratuïta en un hotel des del 23 fins el 27 de desembre, incloent serveis i activitats diverses, així com sopar especial de per a la nit de Nadal i dinar de Nadal.

Per a poder gaudir d’aquest programa, s’han de reunir els següents requisits: ser major de 65 anys o ser pensionista amb 60 anys complerts, no patir trastorns de conducta, valer-se per si mateix per a les activitats de la vida diària i que visquen sols o els siga impossible reunir-se amb familiars o amics.

Les persones interessades poden sol·licitar-ho fins el 31 d’octubre, en el Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Benissa (Carrer Bilbao, 6), prèvia cita cridant al 96 573 11 97.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?