General

Serveis Socials posa en marxa el programa “No estigues a soles en Nadal”

Dona major (foto del flickr de daskar)
Dona major (foto del flickr de daskar)

La Regidoria de Serveis Socials posa en marxa la campanya “No estigues a soles en Nadal”, dirigit a persones majors vàlides, que viuen a soles i que per diferents circumstàncies no tenen familiars propers amb qui compartir la festa de Nadal.

El programa, promogut per la Conselleria de Benestar Social de la Generalitat Valenciana, consisteix en uns dies d’estada gratuïta en un hotel des del 23 fins el 27 de desembre, incloent serveis i activitats diverses, així com sopar especial de Nit de Nadal i dinar de Nadal.

Per poder gaudir d’aquest programa, s’han de reunir els següents requisits: ser major de 65 anys o ser pensionista amb 60 anys complerts, no patir trastorns de conducta, valer-se per si mateix per a les activitats de la vida diària i que visquen sols o els siga impossible reunir-se amb familiars o amics.

Les persones interessades poden sol·licitar-ho fins el 28 d’octubre, en el Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Benissa (Calli Bilbao, 6), prèvia cita cridant al 96 573 11 97.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?