General

L’Ajuntament de Benissa rep una subvenció per als Serveis Especialitzats d’Atenció a Famílies (SEAFI)

La Conselleria de Justícia i Benestar Social ha concedit una subvenció de 19.080 euros, a la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Benissa, en concepte de finançament per als Serveis Especialitzats d’Atenció a Famílies amb menors en situació de risc o amb mesures jurídiques de protecció (SEAFI).

Aquest servei públic i gratuït, està prestat per un psicòleg especialista en família i menor que té com a objectiu la intervenció social especialitzada de caràcter integral, en nuclis familiars que es troben en situació de vulnerabilitat o conflicte, existisquen o no menors en situació en risc o desemparament.

L’oficina del SEAFI es troba al c/ Bilbao núm. 6 i l’horari d’atenció a l’usuari és de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 i els dilluns també de 16.00 a 19.00. Les cites seran amb cita prèvia. Poden posar-se en contacte mitjançant el telèfon 96.573.11.97.

En paraules de la regidora de Serveis Socials, Raquel Soliveres, “aquesta subvenció permetrà sufragar el 65% del cost total d’aquest servei”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?