General

Benissa rep una subvenció de 226.760 € per a millorar i augmentar els serveis socials i que li permetrà estalviar 34.000 € en sous

Personal de la Regidoria de Serveis Socials
Personal de la Regidoria de Serveis Socials

La Regidoria d’Acció Social ha rebut una subvenció de 226.760 € per part de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. D’esta forma se li reconeix la titularitat dels Serveis Socials i els Serveis Específics d’atenció a les famílies i a la infància (SEAFI).

La principal quantitat d’estes ajudes es destinen als sous de l’equip social de base, corresponent a un psicòleg o psicòloga, un administratiu o administrativa, un educador o educadora i mig (és a dir, una persona a temps complet i altra a mitja jornada) i tres treballadors o treballadores socials. La subvenció també cobreix despeses per al programa d’emergència social i per al programa convivència i ajuda a domicili, juntament amb el SEAFI.

La quantitat, que suposa un augment respecte a anys anteriors, ja que s’atenen nous criteris de ràtio per nombre d’habitants, permet que es subvencionen places que anys enrere no quedaven cobertes econòmicament, com és la de l’administratiu i la mitja jornada d’un educador o educadora, amb la qual cosa l’ajuntament s’estalvia 34.000 € en eixos sous anuals, i tot això ampliant la cobertura social cap a la ciutadania de Benissa.

En paraules de Manuel Juan, regidor d’Acció Social, “augmenten les ajudes amb les quals podem donar major atenció i podem estar més a prop de més persones necessitades”, unes ajudes que “estan en línia amb l’augment en suport social de l’equip de govern, que aposta per una major atenció social de la ciutadania”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?