General

L’ajuntament rep una subvenció per al programa d’ajuda a domicili

Gent gran (foto del flickr d'Alba Cros)
Gent gran (foto del flickr d’Alba Cros)

La Diputació d’Alacant, mitjançant l’Àrea de Benestar Social ha concedit a l’Ajuntament de Benissa una subvenció destinada als Serveis Socials de 15.334 euros per a sufragar les despeses derivades de la contractació de les auxiliars de la llar que presten el servei d’ajuda a domicili al municipi.

A més, aquest mateix any i també per part de la Diputació, s’han subvencionat dos equips informàtics destinats als Serveis Socials amb la finalitat d’actualitzar i millorar aquestes eines de treball.

Cal recordar que el programa d’ajuda a domicili es presta des de la Regidoria de Serveis Socials a les persones majors o amb algun tipus de discapacitat, que tenen problemes per a la realització de les activitats elementals de la vida diària, proporcionant-los atenció directa a la seua llar, afavorint-hi la seua permanència.

Els beneficiaris són persones amb discapacitat que no es poden valdre per elles mateixes o tenen limitada la seua autonomia personal i majors de 65 anys. Els serveis que es presten són: recolzament en la neteja i cura personal; supervisió de la medicació i estat de salut; suport a la mobilització; compra i acompanyament fora de la llar; i alimentació, roba, neteja i manteniment de l’habitatge.

Segons ha comentat la regidora de Serveis Socials, Raquel Soliveres, “en l’actualitat són 45 famílies les que es beneficien d’aquest servei a Benissa que cada vegada està més demandat. Des de l’ajuntament s’està fent un gran esforç per a poder atendre el màxim de casos possibles”


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?