General

La Comissió de seguretat es reuneix el 16 de juny

Després dels nous episodis de vandalisme que han tingut lloc a Benissa durant el transcurs de les festes patronals de la Puríssima Xiqueta, el ple de l’ajuntament va aprovar per unanimitat convocar divendres que ve dia 16 la comissió de seguiment del vandalisme i la inseguretat ciutadana que es va crear fa un any aproximadament i mai s’havia reunit fins ara. Estarà integrada per la policia local, la guàrdia civil, el regidor de seguretat, Alexander Theobald, i membres dels grups de l’oposició.

La petició va arribar de mà del grup Ciutadans de Benissa-Bloc que va presentar una moció en aquests termes. En el document, que va tindre el vistiplau de tots els partits, els independents i nacionalistes van exigir que “es van crear unes bases per a la creació d’una junta local de seguretat amb presència dels cossos de seguretat presents al poble i els diferents representants dels grups polítics amb representació a l’ajuntament”.

A més d’aquest punt, en la moció CIBE-Bloc va sol·licitar que “es constituisca una comissió de persones integrants de la Junta local de seguretat perquè elaboren les bases d’un codi de deontologia i ètica que una vegada aprovada servisca de referència per a totes aquelles persones que treballen en els serveis de seguretat del nostre municipi”.

La moció de CIBE-Bloc va tindre el suport de tots els partits (PP, PSOE i PSI) ja que el vandalisme que té lloc els caps de setmana i en la celebració de festes al nucli antic de Benissa s’ha convertit en una problemàtica que afecta molts sectors del municipi. Desperfectes en cotxes, altercats al carrer i brutícia estan a l’ordre del dia.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?