General

José Virginio Pérez guanya l’onzé Concurs de Vins de Benissa

El batle amb els guanyadors de l'11é Concurs de Vins de Benissa
El batle amb els guanyadors

L’onzé Concurs de Vins de Benissa organitzat per l’agència AFIC-CREAMA ja té guanyadors. José Virginio Pérez López ha sigut primer per davant de José Piera Font i Joaquín Roselló Vidal. El concurs d’enguany ha reunit un total de 35 vins elaborats amb tècniques artesanals i amb varietats autòctones de raïm com són la Garnatxa Negra o Giró, Garnatxa Tintorera, Bobal, Tempranillo, Monastrell, Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah, Pinot Noir o Petit Verdot. Els premis de 150, 100 i 50 euros han estat lliurats pel batle, Juan Bautista Roselló. En aquesta edició s’ha triat també, com a novetat, el millor vi blanc que ha sigut per a Juan Sendra Giner, amb 100 euros de premi.

El concurs de vins es va realitzar ahir diumenge en el transcurs de la IV Mostra Gastronòmica de Benissa. El jurat estava integrat per especialistes sommeliers i enòlegs com Simón Buigues, Juan Bautista Savall, Joaquín Gayá, Celestino Gómez, María José Mas i Raúl Luján. El tast va ser dirigit per Jaume Giner i va comptar amb la participació d’Andrea Alonso, Nas d’Or 2010.

El concurs de vins es completarà amb una jornada sobre la microvinya programada per demà dimarts, a les 20.00, en la Seu Universitària. La xerrada estarà a càrrec de Joan Cascant Vicent, propietari del Celler de la Muntanya, de Muro d’Alcoi. Aquesta conferència està organitzada per l’agència AFIC-Creama i per l’Associació de Defensors del Moscatell de la Marina Alta.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?