General

Maria Consuelo Garcés guanya el desé Concurs de Vins Artesanals de Benissa

Al centre, la guanyadora, amb el seu trofeu, al costat del batle
Mª Consuelo Garcés, guanyadora del concurs

Maria Consuelo Garcés Font, va guanyar el desé Concurs de Vins Artesanals organitzat per l’Agència de Desenvolupament Local AFIC-CREAMA de Benissa. El concurs es va fer a la sala de tasts del Centre d’Art Taller d’Ivars dins de la programació de la III Mostra Gastronòmica i va comptar amb la participació de 41 vins elaborats per afeccionats locals seguint les tècniques tradicionals.

El brou de Garcés va ser el més valorat per davant del presentat per Joaquín Roselló i Ramón Roselló -pare i fill- que l’any passat van ser els vencedors. Els premis, de 150, 100 i 50 euros, van ser lliurats pel batle, Juan Bautista Roselló, i pels regidors de Promoció Econòmica, Xavier Estupiñá, i Agricultura, Miquel Cabrera.

El jurat va estar integrat per enòlegs, sommeliers i cellerers com María José Mas, Celestino Gómez, Raúl Luján, Joaquín Gayá, Juan Giner, Juan Crespo i Simón Buigues. El director del tast, Jaime Giner, va fer un repàs pels deu anys d’aquesta convocatòria i la progressió en qualitat dels vins elaborats pels productors locals. Així mateix, va avançar canvis per a la propera edició, ja que dos dels membres més veterans del jurat, Jaime Giner i Juan Crespo, no continuaran després de deu anys de presència ininterrompuda.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?