General

Joieria Carralo guanya el 4t Concurs d’aparadors de les festes de la Puríssima Xiqueta

Lliurament de premis del 4t Concurs d'aparadors de les Festes de la Puríssima Xiqueta
Lliurament de premis del 4t Concurs d’aparadors de les Festes de la Puríssima Xiqueta

L’Associació del Comerç i l’Empresa de Benissa (ACEB) en col·laboració de l’Ajuntament de Benissa a través de l’Agència AFIC-CREAMA han organitzat el 4t Concurs d’aparadors comercials amb motiu de les festes patronals en honor a la Puríssima Xiqueta. La finalitat d’aquest concurs és premiar l’esforç i treball que fan els comerciants del municipi per a atraure els seus clients a través de la imaginació i l’originalitat en la decoració dels aparadors, en els quals hauran d’utilitzar els seus propis productes, impulsant amb això la dinamització del comerç de la ciutat.

Avaloris de Mar, Boutique L’Alcudia, El Cup, Joieria Carralo, La Ventana Natural, La Tenda de Gloria D-Sastre, Lucas LCS, Maniquí, Més que Tinta, Milar Giner, Òptica Giner i Servicolor són els 12 establiments participants que es podran visitar fins al pròxim 30 d’abril.

El jurat va visitar els comerços el dijous per la vesprada i va valorar el conjunt de l’aparador respecte a la decoració, ambientació, col·locació dels productes o l’elaboració artesanal. El primer premi se l’ha endut Joieria Carralo, el segon ha sigut per a Més Tinta i el tercer guardó per al Cup.

La regidora de comerç, Isabel Bou Ivars, ha assenyalat que “un any més els comerciants de Benissa s’esforcen a engalanar els seus comerços per a l’atracció de clients. Ara toca gaudir de les festes, dels aparadors i fer les compres al comerç local”


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?