General

Instal·len una pantalla “Touch Glass” al Tourist Info

Xavi Estupiñá mostrant el Touch Glass Ahir de matí, Xavi Estupiña, Regidor de Turisme i Salvador Benaiges, Gerent de Disseny de Sistemes Interactius, han presentat la pantalla tàctil, “Touch Glass”, situada en l’oficina de Turisme del casc urbà.

Gràcies a la instal·lació d’aquesta pantalla, que només es troba en 20 oficines turístiques del País Valencià, des del mes de juny l’oficina de Turisme ofereix un servei d’informació turística al visitant i turista les 24 h. del dia, els 365 dies de l’any en castellà, valencià, anglès, francès i alemany.

La informació de la pantalla es divideix en 11 apartats diferents, sent aquests: “Allotjament”, “La nostra mar”, “Patrimoni”, “Els nostres sabors”, “Naturalesa”, “Festes i esdeveniments”, “Oci”, “Transports”, “Agenda cultural”, “Telèfons d’interès” i “Llista de carrers”. El contingut de la pantalla tàctil s’ha confeccionat tenint en compte les demandes més habituals dels turistes/visitants.

Xavi Estupiñà ha declarat que amb la instal·lació d’aquesta pantalla es busca la millora de la qualitat del servei i horari d’atenció al visitant. A més ha comentat que s’està estudiant la possibilitat d’instal·lar en l’Oficina Turística de la Costa, aquest tipus de pantalla, donada l’afluència de gent que visita aquesta oficina.

Finalment, han assenyalat que des de mitjan mes de juliol i fins al pròxim 18 de setembre les oficines de turisme, per a poder atendre millor les demandes de turistes i visitants i oferir-los un servei postvenda més personalitzat, disposen d’un horari més ampli obrint tots els dies de la setmana.

Tourist Info Benissa Centre:
Dilluns a Divendres de 09:30-14:00 i de 16:30-19:00
Dissabtes i diumenges de 10:00-14:00

Tourist Info Benissa platja:
De dilluns a diumenge de 09:30-14:00 i de 16:30-19:00h.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?