General

Inauguren la seu de l’Associació contra el Càncer Junta Local de Benissa

El divendres va tindre lloc la inauguració de la seu de l’Associació contra el Càncer Junta Local de Benissa. Quasi 200 persones, entre membres de l’associació i simpatitzants van acudir per a celebrar l’estrena d’aquesta nova seu, situada en l’antic IES Josep Iborra, on s’aglutinen les associacions més importants i actives del poble.

El rector, Domingo Sabater va beneir les instal·lacions, acompanyat del batle, Juan Bautista Roselló, la regidora de Sanitat, Maria Llopis i la presidenta de l’Associació. El batle va comentar que “comptar amb una associació contra el càncer a Benissa ha sigut un somni fet realitat i espere que el fet de comptar amb una seu facilite la tasca que estan realitzant”.

Per la seua banda, Maria Cabrera, va insistir en la necessitat que la gent es faça sòcia del col·lectiu amb l’objectiu de lluitar contra aquesta malaltia des de tots els fronts possibles. Durant la inauguració moltes persones van emplenar el formulari per a adherir-se, amb la qual cosa l’Associació passarà en uns dies de tindre 111 socis a tindre’n més de 150.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?