General

Inauguren la nova residència de la 3a. edat que albergarà a 95 majors

Els majors de Benissa ja tenen l’espai que es mereixen. Ahir a la vesprada va ser inaugurada la nova residència Asil Nostra Senyora dels Dolors, Sant Joaquim i Santa Anna que està situada en el carrer Teulada. Les noves instal·lacions tenen una capacitat de 95 places que podran acollir-se al sistema de bo-residència, a més de comptar amb un centre de dia per a 90 persones.

El cost total d’aquestes obres, segons va explicar el president de la fundació que duu el mateix nom de la residència, ha estat de 2.704.652 euros els quals han estat finançats mitjançant una aportació de 1.803.102 euros per part d’aquesta, la Fundació “Asil Nostra Senyora dels Dolors, Sant Joaquim i Santa Anna”, 540.930 euros aportats per la Conselleria de Benestar Social i 360.620 euros per l’Ajuntament de Benissa.

L’edifici disposa de diferents sales que permeten l’estada agradable dels més majors com espais per al descans i l’oci, un ampli menjador, vestuaris masculins i femenins. A l’acte van assistir l’alcalde de Benissa, Juan Bautista Roselló, el rector del municipi, molts dels regidors de la corporació i els representants de la fundació que ha participat en la rehabilitació i millora de la nova residència.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?