General

Inauguren la mostra filatèlica “Història Postal de la província d’Alacant”

L’Agrupació Filatèlica i Numismàtica de Benissa va organitzar fa uns mesos el I Concurs Filatèlic “La Província dŽAlacant en la Història Postal” amb un gran èxit de participació. Després de rebre nombroses peces provinents d’afeccionats de tota Espanya i també de l’estranger, a més de peces úniques com un timbre mòbil de Benissa i un plec de l’any 1670, l’agrupació ha organitzat una mostra que s’inaugurarà aquest divendres a partir de les 20.00 a la Seu Universitària.

En l’exposició, que es podrà visitar fins el 15 de maig, de dilluns a divendres de 10.00 a 13.00 i de 17.00 a 21.00, es podrà admirar la col·lecció “Prefilatèlia Província d’Alacant” de Francisco Susarte Molina i la col·lecció “Història Postal d’Alacant i Província”, d’Antonio Valiente Gerona.

Per al dissabte dia 9 de maig també s’han preparat algunes activitats. A les 11.00 es reunirà el jurat qualificador del concurs i a les 19.00, en el saló d’actes de la Seu Universitària, el professor de la UA, José María Santacreu, oferirà una xerrada sota el títol “El segell clàssic en la història d’Espanya”. En finalitzar, es projectaran els documents presentats al concurs.

El diumenge de matí es muntarà un mercat filatèlic i a les 12.00 un dels col·leccionistes, Francisco Susarte, oferirà una xerrada sobre la Història “de la prefilatèlia a la província d’Alacant”. A continuació s’atorgaran els premis com a cloenda d’aquest cap de setmana filatèlic.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?