General

Igualtat dedicarà tot el mes de novembre a activitats contra la violència de gènere

Cartell del programa d'actes del 25N
Cartell del programa d’actes del 25N

L’Ajuntament de Benissa a través de la Regidoria d’Igualtat i en col·laboració amb part de l’alumnat de l’IES Josep Iborra, l’Institut Valencià de la Joventut IVAJ i el Consell Municipal d’Igualtat, ha dissenyat un complet programa d’actes amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere.

Les activitats començaran el dia 6 de novembre a partir de les 11h en el mercat municipal amb el repartiment de les “balconades”. Del dia 8 al 19 tindrà lloc a l’IES Josep Iborra l’exposició “No em tocs el whatsapp”. El dia 18 en la Sala d’Actes del Centre Cultural l’alumnat de l’institut de Benissa assistirà a una xarrada formativa sobre els serveis municipals d’atenció a víctimes de violència de gènere. El 19 a les 20.30h tindrà lloc el teatre “Casa de muñecas” a càrrec de Melpómene Teatre amb accés gratuït. Per a tancar la programació està prevista la manifestació contra la violència de gènere el dia 25 a les 20.30h a la plaça Jaume I.

La regidora Lorena Ivars ha destacat la gran faena de totes les persones implicades en el disseny d’aquesta programació. “Estem enormement satisfetes amb tots els actes previstos i complim amb els objectius que ens havíem marcat per a aquest mes”, ha dit Ivars. Al que ha afegit “tornem a demostrar que Benissa es troba en primera línia en la batalla contra la violència de gènere”.

A més, des de la regidoria s’ha volgut rescatar la campanya “Jo també actue” en la qual van participar 7 homes de diferents col·lectius econòmics i socials del municipi per a continuar visibilitzant la necessitat que aquesta lluita siga compartida entre totes les persones.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?