General

Benissa prepara una campanya contra la violència de gènere

Imatge de la campanya contra la violència de gènere
Imatge de la campanya contra la violència de gènere

La Regidoria de Serveis Socials està preparant una campanya d’activitats que es desenvoluparà a Benissa per a commemorar el Dia Internacional contra la Violència de Gènere, que se celebra el dia 25 de novembre. La campanya consta de diferents activitats, algunes d’elles de caràcter visual, ja que es penjaran unes lones en diferents edificis municipals amb el lema “Si em pegues, no em vols” i també, el dissabte 22 de novembre, s’instal·larà un arbre simbòlic al carrer Puríssima (Placeta del Riberer), on la gent podrà deixar els seus missatges en unes cintes preparades a l’efecte, que després es penjaran a l’arbre. Missatges de suport a les víctimes de la violència de gènere i de rebuig a aquesta xacra social.

Està previst que dissabte a les 12.30h, la corporació municipal acudisca per a posar el seu granet d’arena i llegir un comunicat de rebuig a la violència de gènere.

D’altra banda, l’Associaciació Matria, en col·laboració amb la Regidoria de Serveis Socials ha de fer la seua campanya de “Vacunació contra la Violència de Gènere”, com cada any a diferents pobles de la comarca. Per això s’instal·laran dos taules informatives al mercat i a la Plaça Jaume I el dissabte 22 de novembre pel matí.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?