General

Holawifi assumeix la gestió de Ràdio Litoral, l’associada a la SER de Benissa

Hola Wifi
Hola Wifi

Sorpresa en el panorama mediàtic de la Marina Alta. Holawifi, que van ser els antics gestors d’Activa FM, assumeixen la gestió de Ràdio Litoral, les dos emissores de la família Ferrer Miralles que estan associades a la Cadena Ser. L’altra és Ràdio Dénia. Es tracta d’un moviment de gran importància, perquè fins no fa poc els dos grups empresarials eren rivals: la societat dels Ferrer Miralles, Grupo Alfa Cinco, va denunciar el 2015 a Activa FM per competència deslleial: en concret, Ràdio Litoral va acusar davant la Generalitat a Ràdio Activa FM o Activa FM d’emetre sense permís i, a més, d’exercir la competència deslleial per vendre publicitat per a emissores que en teoria no tenia llicència. Ara, set anys després d’eixe litigi, els propietaris d’Activa FM Marina Alta, actualment, Holawifi, són els actuals gestors d’una de les emissores dels Ferrer Miralles.

L’operació coincideix amb una ampliació de capital que va fer a principi d’abril Holawifi, amb un increment de 45.000 euros i el nomenament de Jordi Monsonís, anterior director d’Activa FM Marina Alta, i el canvi entre els administradors de la societat: Monsonís va passar a ser administrador únic en substitució de la principal accionista, Eva Gómez Ferri. Holawifi ja ha pres les regnes de Ràdio Litoral.

Holawifi és actualment un operador de telecomunicació, que ofereix serveis d’internet i telefonia, amb la seua base d’operacions a Ondara, com en el seu moment tenia la seu Activa FM, encara que té oficines a Dénia i Xàbia. La nova societat opera des de 2016, al mateix temps que les mercantils que el seu dia donava recer al negoci d’Activa FM, Activa FM SL i Emisaras Musicales, van anar a liquidació. Holawifi és, a més, el proveïdor de www.emisorasmusicales.net, portal en el qual ara estan residenciades totes les emissores del grup Activa FM.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 1r de maig de 2022 a Alicante Plaza.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?