General

Volem Ràdio Litoral 102.5 (Cadena Ser) en Valencià!

Campanya "Radio Litoral en valencià"
Logo de la campanya "Radio Litoral en valencià"

Volem Ràdio Litoral 102.5 (Cadena Ser) en Valencià!

Si ens fixem en les dades de població de Benissa, i dels pobles del voltant (l’audiència de Ràdio Litoral), per exemple a la Wikipedia, veiem que la gent que hi viu parla majoritàriament en valencià. Perquè el mitjà més pròxim a nosaltres ha d’estar, per tant, en castellà?

Perquè els que escoltem a Toni i Raul a pregons de festes, actes públics en general o inclús pel carrer els sentim en valencià, i en canvi ho hem de fer a la ràdio en castellà?

En definitiva, fem pressió i que ens parlen en valencià, naturalment!

Sota aquest títol, i amb aquestos arguments, s’iniciava el passat 16 de gener una campanya al Facebook per tal de fer pressió per a que la ràdio del poble faça la seva programació en valencià. I en poc més d’una setmana s’ha aconseguit tindre més de 300 persones que li donen suport.

Per a recolzar la campanya, només heu de tindre un usuari de Facebook i entrar en aquesta pàgina, fent-se membre del grup de suport. Per a aquells que ja disposeu de compte al Facebook, vos recordem que podeu comentar totes les notícies que apareixen en esta web de manera senzilla, només fent click al botó com aquest Facebook Login que apareix baix de totes les notícies.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?