General

Foment desbloqueja les obres del port del Querol i de la variant de Benissa

La N-332 al seu pas per Benissa
La N-332 al seu pas per Benissa

Dos de les reivindicacions en carreteres dels contractistes i empresaris valencians, a més de la Generalitat, es converteixen hui en realitat. El Consell de Ministres té previst aprovar hui el desbloqueig de les obres de la variant de Benissa en la N-332 i del port de Querol en la N-232 de Castelló.

Segons la informació a la qual ha tingut accés aquest periòdic, el Ministeri de Foment donarà llum verda al contracte per a condicionar el tram del port de Querol entre el barranc de la Bota i la Masia de la Torreta per valor de 53,61 milions. La N-232 és la principal via de comunicació entre el Maestrat i Els Ports i Aragó, per aquest motiu s’inclourà entre les reivindicacions que la Comunitat i Aragó van plantejar a Foment recentment.

En el cas de la variant de Benissa, que figura en els pressupostos d’enguany, s’aprovarà el contracte per valor de 29,73 milions. La seua execució, que estava paralitzada des de 2009, servirà per a evitar que prop de 10.000 vehicles diaris travessen aquesta població de la Marina Alta per la travessia de la N-332.

D’altra banda, Foment va recriminar ahir a la Conselleria d’Obres Públiques que no li haja facilitat les consideracions necessàries sobre el corredor mediterrani que la Generalitat ha optat per remetre directament a Brussel·les per a la reunió de la setmana que ve.

Així, el departament d’Ana Pastor, va explicar que encara que no és l’encarregat de redactar el document, en fase d’esborrany, «està obert a traslladar les peticions que consideren necessàries les diferents institucions, si així li ho sol·licitaren». Per açò, va remarcar que no ha exclòs cap comunitat ni cap projecte, com va assenyalar la conselleria aquest dimecres.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?