General

Èxit de participació del XIIé Concurs de pesca amb curricà al Club Nàutic Les Bassetes

Guanyadors del concurs de pesca amb curricà 2013
Guanyadors del concurs de pesca amb curricà 2013

El XIIé “Concurs de Pesca amb curricà” organitzat de forma anual pel Club Nàutic Les Bassetes va convocar prop de 30 embarcacions de la zona.

La jornada va començar amb un desdejuni a les 06.00h i posteriorment, a les 06.30h, es va donar el tret d’eixida de la prova. A mitjan matí les captures eres bones, amb l’arribada del primer grup d’embarcacions el nombre de peces augmentava i es podien apreciar peces de gran grandària i pes, aconseguint al final del matí els 132 kg. de captures, xifra superior a l’edició anterior de 2012 que va ser de 90 kg.

L’embarcació patronejada per Borja Feliu anomenada “BOBA” es marcava com a guanyadora a la peça major amb 3 kg de pes, així com l’embarcació “ANGI’S” patronejada per Vicente Ivars i “ALGAS” per Mateo Casanova, aquestes dues últimes embarcacions amb quasi 40 captures i més de 15 kg cadascuna.

L’hora màxima d’arribada es va marcar a les 13.00h, hora en la qual, totes les embarcacions ja havien tornat a port, a continuació es van pesar i mesurar les captures i es va obsequiar a tots els participants amb samarretes de l’esdeveniment i un aperitiu per reposar forces.

Després de la jornada de pesca, a les 21.00h, es van lliurar els trofeus als 9 classificats i premis als que van quedar en 1r lloc de cada categoria. El Lliurament es va realitzar de mans del president del Club Nàutic Les Bassetes, Pedro Martínez Ortolá, i de membres de la Junta Directiva, agraint a la Marina Yacht Service SL, col·laborador en aquest esdeveniment, els detalls que va aportar per als participants.

La classificació va quedar de la següent forma:

1a CATEGORIA A LA PEÇA MAJOR

1r Classificat: “Boba” de Francisco Borja Feliu (Benissa)
2n Classificat: “GIULESTINA” de Abraham Vazquez (Calp)
3r Classificat: “ALFIN” de Jesus Cabrera (Elx)

2a CATEGORIA Al NOMBRE DE PECES

1r Classificat: “ANGI’S” de Vicente Ivars (Benissa)
2n Classificat: “SANDY HOOK” de José Beut Duato (València)
3r Classificat: “BLIXSEN” de Christian Akkermann (Moraira)

3a CATEGORIA AL NOMBRE DE QUILOS

1r Classificat: “ALGAS” de Mateo Casanova (Moraira)
2n Classificat: “ANGELOS” d’Angel Bertomeu Pineda (Benissa)
3t Classificat. “FELINA” de Jorge Ibañez (Benissa)


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?