Esports

El IX Concurs de pesca amb curricà va tindre lloc el 25 de setembre

Lliurament de premis del IX Concurs de Pesca amb Curricà
Lliurament de premis

Dissabte passat, dia 25 de setembre, va tindre lloc al Club Nàutic Les Bassetes el “IX Concurs de Pesca amb Curricà” que va comptar amb una participació de més de 26 embarcacions de base i properes al club nàutic.

La prova va transcórrer de matí, oferint a les 06.30 un desdejuni als participants i donant l’eixida a les 7,00 h. L’hora màxima de tornada es va fixar a les 13,00. A la 13,30 es van pesar les captures, mentre se servia un aperitiu per a reposar forces. El nombre de captures va ser semblant a l’edició anterior, el pes total va arribar fins els 65 kg, en comparació dels 70 kg de l’any passat. Aquestes últimes edicions reflecteixen la disminució de captures respecte anys anteriors, si les comparem amb l’any 2006, les captures van arribar als 302 kg i 218 kg en 2004, sent molt semblant el nombre d’embarcacions participants.

A la finalització de la pesada, la direcció va obsequiar a tots els participants amb samarretes i regals per a cada embarcació. Per la nit, va tindre lloc el lliurament de trofeus i obsequis als 3 primers classificats, obsequis com canya de pescar i rodet, nevera, equips de roba i diferents serveis de taller.

Finalitzat aquest acte, es van oferir les tradicionals graellades de peix a tots els assistents que van sumar més de 250 persones.

La classificació va ser per categories, 1a Peça Major, 2a Nombre de Peces i 3a Nombre de Quilos . Quedant aquesta de la següent forma:

1a Categoria: Peça Major

Embarcació
FELINA TRES
Patró Francisco Borja Feliu

2a Categoria: Nombre de Peces

Embarcació
DOÑA TERESA
Patró Diego Balsera Rosas

3a Categoria: Nombre de quilos

Embarcació
LA ILLA SEGUNDA
Patró Gilbert Gouchau

Els equips que van formar les diferents embarcacions van ser

1. Embarcació “FELINA TRES”: Francisco Borja Feliu
2. Embarcació “DOÑA TERESA”: Diego Balsera Rosas i José Grajera
3. Embarcació “LA ILLA SEGUNDA” : Gilbert Gouchau i Aurelio Espinosa

Per part, tant dels participants com dels convidats es va manifestar l’agraïment a l’organització i al desenvolupament de la prova, molt amè i divertit.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?