Esports

Se celebra el 7é concurs de pesca amb curricà al Club Nàutic Les Bassetes

El dissabte passat, dia 4 d’octubre, va tindre lloc al Club Nàutic Les Bassetes el seté Concurs de Pesca amb Curricà. En principi la data prevista era el 27 de setembre, però a causa del mal oratge es va haver d’ajornar al 4 d’octubre.

La prova va transcórrer de matí, des de les 7.00, hora en què es va fer l’eixida, fins les 13.00. A la 13.30 es van pesar les captures. El nombre de captures va ser semblant a l’edició anterior, la pesada total va arribar als 80,486 kg, en comparació dels 70 kg de l’any passat. Aquestes últimes edicions reflecteixen les baixes captures si les comparem amb els 302 kg de l’any 2006, o els 218 kg de l’any 2004, tot i que el nombre d’embarcacions participants era molt semblant.

La participació va ser molt bona, es va comptar amb prop de 30 embarcacions esportives de la zona, així com amb embarcacions de base del port.

La Direcció va obsequiar a tots els participants amb samarretes, així com un aperitiu al migdia, A la nit es va realitzar el lliurament de premis que enguany a més d’efectuar el lliurament del trofeu també es va fer lliurament d’un obsequi de pesca a cada classificat. Finalitzat aquest acte es va oferir una graellada a tots els assistents que van sumar prop de 150 persones.

La classificació va ser per categories, 1a Peça Major, 2a Nombre de Peces i 3a Nombre de Quilos . Quedant la mateixa de la següent forma:

1a CATEGORIA Peça Major

Embarcació DAVIYA Patró David Vidal

2a CATEGORIA Nombre de peces

Embarcació LAGUT Patró Guy Destruhaut

3a CATEGORIA Nombre de Quilos

Embarcació ANGELOS Patró Angel Bertomeu

Els equips que van formar les diferents embarcacions van ser:

a) Embarcació “Daviya”: David Vidal, David Fernández, Tomás i Pepe Vidal.

b) Embarcació “LAGUT”: Guy Destruhaut i Jose Felipe Cabrera Sellés.

c) Embarcació “Angelos”: Angel Bertomeu, Jose Mª Bertomeu Marti i M. Angel Bertomeu Martí.

Per part, tant dels participants com dels convidats es va manifestar l’agraïment per l’organització i el desenvolupament de la prova, molt amè i divertit.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?