Esports

Ja es coneixen els guanyadors del VI Concurs de pesca amb curricà

El dissabte passat, dia 29 de setembre, va tindre lloc en el Club Nàutic Les Bassetes el VI Concurs de Pesca amb Curricà.

La prova va transcórrer pel matí, des de les 7.00 fins l’hora de tornada, cap a 13.00. A la 13.10 es va fer el pesatge de les captures. El nombre de captures ha arribat als 70 kg, quantitat llunyana als 305 de l’edició anterior de 2006.

La participació va ser molt bona i va comptar amb prop de 40 embarcacions esportives de la zona de Calp, Benissa, i Moraira.

La Direcció va obsequiar a tots els participants amb samarretes, així com un aperitiu al migdia. per la nit es va realitzar el lliurament de trofeus, acte en què es va comptar amb la presència del batle de Benissa En Juan Bautista Roselló i del president d’aquest Club Nàutic En Pedro Martínez Ortolá. Una vegada finalitzat el lliurament de trofeus es va oferir una graellada a les prop de 150 persones que es van donar cita.

La classificació va ser per categories, 1a Peça Major, 2a Nombre de Peces i 3a Nombre de Quilos.

En cada embarcació va participar com a mínim 2 persones i com a màxim 5 . La classificació va quedar de la següent forma:

1a CATEGORIA: Peça Major

Embarcació: ANGELOS
Patró: Angel Bertomeu

2a CATEGORIA: Nombre de Peces

Embarcació: CHARD DOS
Patró: Eulogio García

3a CATEGORIA: Nombre de Quilos

Embarcació: YUPIHEY
Patró: Pau Ibáñez

Els equips que van formar les diferents embarcacions van ser:

1. Embarcació “Angelos”: Angel Bertomeu i el seu fill.
2. Embarcació “Chard Dos”: Eulogio García, Jesús García i José Ortega.
3. Embarcació “Yupihey”: Pau Ibáñez, Oscar i Roberto.

Per part, tant dels participants com dels convidats es va agraïr el correcte desenvolupament de la prova i el bon ambient que hi havia, molt amè i divertit.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?