General

Èxit de participació a les activitats “Mona de Pasqua”, a càrrec de joventut

Activitats de la Mona de Pasqua
Activitats de la Mona de Pasqua

Un total de 80 xiquets majors de 3 anys han participat enguany en l’edició dels tallers “La Mona de Pasqua” que organitza la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Benissa amb la finalitat que els xiquets puguen divertir-se i entretindre’s durant les vacances de Pasqua i els pares puguen conciliar la vida familiar i laboral.

Els menuts han gaudit amb els diferents tallers i jocs que s’han organitzat i també han fet manualitats relacionades amb la festa de Pasqua: un “sobre conillet” per a guardar la xocolata, un barret de la primavera, una titella i finalment un pollet amb materials de reciclatge. Tot això s’ha dut a terme a les instal·lacions del Casal Jove en horari de 8.45 a 14.00, durant aquest setmana, del 22 al 25 d’abril.

Cal destacar, a més, que juntament amb els monitors de l’empresa encarregada de la realització dels tallers, SEM Centro de Psicología, es troben alumnes que han estat cursant el taller de “Monitor d’oci i temps lliure”, i que gràcies a les activitats de “La Mona de Pasqua”, han pogut fer les seues primeres pràctiques.

Per la seua banda, el regidor de Joventut, Jorge Ivars, ha mostrat la seua satisfacció per l’èxit obtingut en aquesta edició i ha remarcat la importància d’oferir aquest tipus d’activitats perquè els pares i mares puguen conciliar la vida familiar i laboral, mentre els seus fills passen un matí divertit.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?