General

EUPV exigeix al Consell que intervinga perquè s’execute la variant de Benissa, sense un enllaç a l’AP-7

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda a EUROPA PRESS l’11 d’octubre de 2009:

El diputat autonòmic a les Corts Valencianes i membre d’EUPV Lluís Torró ha instat hui al Consell perquè intervinga davant el Ministeri de Foment perquè la variant de Benissa (Alacant) siga executada “amb la major brevetat possible” i es desestime l’enllaç a l’AP-7.

Torró va explicar en un comunicat que el Ministeri de Foment “és l’impulsor d’aquesta infraestructura absolutament innecessària, que suposarà grans costos econòmics i resultarà molt perjudicial per a les terres agrícoles, repartides entre molts xicotets propietaris de la zona, que veuran els seus camps dividits i com es perd el paisatge”.

El parlamentari autonòmic va indicar que el Ministeri pretén executar un enllaç de la població de Calp amb l’AP-7 mitjançant una carretera en dos trams, el primer aniria des de la variant de Benissa paral·lel a la N-332, i un segon tram que també aniria paral·lel a la N-332 i que enllaçaria amb l’accés a Altea per l’AP-7.

Per a EUPV aquesta solució projectada per Foment “no resol els problemes actuals de congestió de trànsit, que se solucionarien amb menor cost si s’executara simplement la variant de la N-332 al seu pas per Benissa, on es troba l’actual punt negre de la zona”. “Amb això no seria necessari la destrucció del paisatge que afectarà a tot el terme municipal de Benissa”, va recalcar Torró.

Finalment, el diputat va assegurar que existeix una “oposició ferma” a aquest projecte del Govern central per part de tots els grups municipals de l’Ajuntament de Benissa. El projecte està en fase de participació pública, que acabarà el dimarts vinent, dia 13.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?