General

CIBE-Bloc proposa que es convoque una reunió pública per a informar sobre l’enllaç de l’AP-7 amb Calp

El grup municipal CIBE/BLOC li demana a l’alcalde de Benissa i responsable de l’àrea d’urbanisme, Juan Bautista Rosselló que organitze una reunió pública i oberta a tots els veïns de Benissa per tal d’informar sobre l’estudi del traçat proposat per l’estat per a l’enllaç de l’autopista AP-7 amb el municipi veí de Calp que a hores d’ara es troba en fase d’avantprojecte i té obert el període de participació pública, aquest expedient es troba a hores d’ara al departament d’urbanisme de l’ajuntament, però des del grup municipal pensen que a banda d’això caldria convocar una reunió (per exemple al saló d’actes del Centre Cultural) on tots els veïns de Benissa que acudisquen tinguen la possibilitat de conèixer de primera mà aquest projecte i les diferents possibilitats que tenen per al·legar. Aquest avantprojecte que consta de dos panells explicatius, estarà exposat fins el 16 d’octubre a les dependències municipals d’urbanisme de l’ajuntament.

A hores d’ara el Ministeri de Foment està estudiant l’enllaç de Calp amb l’autopista AP-7 mitjançant una carretera amb dos trams, un que connectaria amb la variant de Benissa, discorrent en paral·lel a l’actual N-332, i un segon tram pel sud que aniria paral·lel a la nacional per enllaçar amb l’accés a l’AP-7 d’Altea. Una alternativa a la que tots els grups municipals de l’Ajuntament de Benissa s’han mostrat en desacord.

Des del grup municipal CIBE-BLOC entenen que amb l’execució de la variant de la N-332 al seu pas per Benissa es suprimiria el principal obstacle del trànsit a Calp i no caldria fer aquesta important infrastructura que afectaria greument al municipi i els benissers. Per tant, volen continuar pressionant al Ministeri de Foment per a que engege una altra vegada i el més ràpid possible les obres de la variant de Benissa.

El grup municipal CIBE-BLOC demana també al Ministeri de Foment l’adequació immediata del tram de la CN-332 entre Benissa i Calp donat que és un punt negre, un tram de concentració d’accidents en què el mateix ministeri alerta els conductors de la seua perillositat des de principis d’any amb la llegenda: “Precaución: Tramo de concentración de accidentes” durante los siguientes ocho kilómetros”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?