General

El CIBE proposa condicionar l’aparcament de les escoles velles

El grup municipal CIBE-Bloc de Benissa proposarà en el pròxim ple que s’habilite i condicione l’aparcament de les “escoles velles” com a alternativa als problemes d’aparcament que pateix el poble.

Els nacionalistes han manifestat que el solar està infrautilitzat i opinen que amb un xicotet reasfaltatge, millora en la il·luminació i unes marques de pintura que delimiten les places s’aconseguiria una optimització del lloc.

I és que els nacionalistes asseguren haver comprovat com durant la major part del dia i, sobretot per les nits, l’estacionament no està complet i els cotxes es permeten utilitzar més espai del necessari.

Solucionar aquesta situació seria per al CIBE-Bloc una gran ajuda perquè el comerç local supere la crisi en què està immers, ja que el recinte de les escoles velles està molt ben comunicat amb la Plaça Jaume I i molt a prop del nou mercat municipal de Benissa.

Els nacionalistes aprofiten per a lamentar que el PP encara no haja executat els aparcaments al Pare Melchor i la Glorieta que va prometre en campanya.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?