General

El CIBE-Bloc demana al batle que convoque al poble contra el retard de la variant

ElCIBE-*Bloc ha demanat al batle que convoque una manifestació per al mes de desembre si abans no han començat les obres de la variant de Benissa. Els nacionalistes accepten, d’aquesta manera, el repte públic llançat el diumenge passat pel batle i diputat provincial, el popular Juan Bautista Roselló de ser “el primer a eixir al carrer per a demanar la variant al Govern”. Roselló va explicar en una entrevista realitzada per un mitjà de comunicació que “en cas de no obtindre respostes immediates i creïbles anem a tirar a la gent al carrer per a protestar contra l’oblit i el despreci que el Govern Central té amb Benissa”. I va afegir que ell seria el primer a realitzar la protesta que rebria el suport de “la majoria de regidors”.

Les obres de la variant haurien d’haver començat a setembre amb els tràmits d’expropiacions, encara que Roselló va matisar que després d’una moció conjunta per a sol·licitar el començament de les obres, se’ls va contestar des del Ministeri de Foment que s’iniciarien a setembre.

Precisament, des de la coalició CIBE-Bloc s’ha assumit el desafiament del batle per a exigir al Govern Central “l’inici immediat de les obres de la variant de la CN-332 al seu pas pel municipi” i li ofereixen al batle i al seu equip de govern “el màxim suport incloent la presència dels regidors de la coalició en la protesta”. A més es comprometen a “mobilitzar a militants i simpatitzants i al poble de Benissa” i es comprometen a comptar amb la presència dels diputats de Bloc en el Compromís durant la manifestació.

En aquest sentit, sol·liciten que la setmana que ve com a màxim es fixe la data, l’hora i el lloc de concentració, així com el lema de la pancarta unitària que encapçale la manifestació. I apunten com a principal mesura de protesta el tall de la carretera, igual que ja han fet altres localitats afectades com Ondara, Oliva i Bellreguard.

Citació del Ministeri

Per la seua banda, el Butlletí Oficial de la Província va anunciar ahir la convocatòria als titulars de 163 parcel·les de Benissa i Senija per al pagament de la fase prèvia i l’alçament de les actes d’ocupació. La citació, ordenada des de la Demarcació de Carreteres de l’Estat al País Valencià es realitzarà els dies 26, 27 i 28 de novembre en la Seu Universitària del poble, al carrer Puríssima. A pesar d’aquest anunci, el CIBE-Bloc comenta que “ja ens han enganyat amb dates que després s’incompleixen” i insisteixen, igual que el batle, en manifestar-se tallant la carretera si al desembre no comencen els treballs.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?