General

Es presenta la IV Fira alternativa

Ahir, dilluns 4 de setembre es va presentar mitjançant roda de premsa, en el saló cultural de Benissa, la IV Fira Alternativa que se celebrarà els dies 15, 16 i 17 de setembre.

Maria Llopis, regidora de Sanitat i Consum i Juan Bautista Roselló, batle de Benissa, van ser els encarregats d’explicar com per quart any consecutiu, des de la Regidoria de Sanitat i Consum i en col·laboració amb la Diputació d’Alacant s’està organitzant l’esdeveniment.

Els assistents podran participar el 16 i 17 de setembre en els tallers així com assistir a les xerrades organitzades i comprar productes ecològics. La fira pretén acostar-se a tot tipus de públic per a donar a conèixer els beneficis dels productes naturals i la quantitat d’alternatives que cada dia més, ens oferix el mercat.

Com va comentar Maria Llopis, l’esdeveniment es consolida amb cada nova edició ja que “cada any és major la demanda d’artesans i experts de la medicina natural per a donar-se a conèixer a la nostra fira”.

Exposició d’olis i aquarel·les

Com a novetat i inclosa en les activitats proposades per la Fira Alternativa, es realitzarà l’exposició d’olis i aquarel·les “Terra i Paisatges” de Rossend Franch, amb la col·laboració de Núria Franch i Benjamí Ortolà.

La inauguració tindrà lloc el divendres 15 de setembre a les 20 hores en la sala d’exposicions del centre cultural, i podrà ser visitada del 15 al 27 de setembre, de dilluns a dissabte i de manera especial el diumenge 17.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?