General

Els Verds-L’entesa del País Valencià denuncia l’inici de classes al nou institut

El partit Els Verds-l’Entesa del País Valencià va presentar ahir una denúncia en un jutjat de Dénia a causa de la inauguració de l’institut de Benissa Josep Iborra, que va tindre lloc divendres passat amb la presència del Conseller d’educació, Alejandro Font de Mora, en considerar que aquest centre manca de la llicència d’activitat i ocupació.

El portaveu d’aquesta formació al País Valencià, Antoni Roderic, va criticar pel que fa a aquest tema que la Conselleria d’Educació “passa per damunt de la legalitat i obri un centre sense els permisos pertinents, tal com es demana a qualsevol persona que vulga obrir un negoci o habitar una casa”.

Aquest institut va ser inaugurat pel conseller del ram, Alejandro Font de Mora, amb motiu de l’obertura del present curs acadèmic en secundària. En el moment en què va tenir lloc aquest esdeveniment protocol·lari, l’edifici, que ha estat esperat durant anys per la comunitat escolar de Benissa, es trobava encara en obres, fet que també va ser denunciat per l’agrupació socialista local d’aquest municipi.

Segons Roderic, “no s’ha fet recepció del centre i, per tant, és com si no tinguera llicència d’activitats”, a pesar de la qual cosa és utilitzat per professors i alumnes des de fa gairebé una setmana.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?