General

Els tècnics de la xarxa AFIC participaran en un curs de dinamització del comerç a Benissa

Els tècnics de la xarxa d’Agències per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC) acudiran a Benissa per a assistir a un curs sobre dinamització i promoció del comerç local. Aquesta activitat formativa està organitzada per la Direcció general de Comerç i Consum i la Regidoria de Foment i Promoció Econòmica –mitjançant l’agència AFIC-CREAMA- i comptarà amb la participació de més d’una vintena de tècnics de comerç de la província d’Alacant. El curs se celebrarà els dies 13 i 14 de juny en les instal·lacions de la Seu Universitària amb 25 hores lectives, 10 presencials i 15 on line a través de la plataforma de la xarxa AFIC.

Aquest curs serà impartit per Nieves Llorens, tècnic especialista procedent del sector de la publicitat. L’objectiu és aportar als tècnics les claus de valor per optimitzar la seua intervenció a l’hora de programar campanyes de dinamització del comerç local. Així mateix, es generaran nous enfocaments creatius i de màrqueting i se’ls facilitarà eines pràctiques i metodologia adequada per aconseguir una major rendibilitat dels resultats i la seua difusió.

En la sessió del dilluns per la vesprada es parlarà de casos d’èxit de campanyes i accions de dinamització del comerç, de creativitat, d’estils de comunicació, de màrqueting, etc. El curs abasta també la definició dels continguts de la campanya, els errors més habituals en la seua difusió, un pla de mitjans, etc.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?