General

Els sindicats de Benissa, contra les retallades en productivitat

Els treballadors, ahir, amb una pancarta davant la porta de l'Ajuntament de Benissa
Els treballadors, ahir, davant l’ajuntament

Uns 20 policies i representants sindicals de SPPLCB UGT, CSI-CSIF i CC.OO es van concentrar ahir a les portes de l’ajuntament amb la finalitat de mostrar el seu rebuig a les mesures de retallada adoptades per l’equip de govern de Benissa que afecten la plantilla de personal.

Amb una pancarta on es podia llegir “Robatori de salari i dictadura és el que promet l’alcalde diputat de Cultura” van tractar de posar fre a les retallades que consideren injustes.

Encara que en principi no pensaven assistir a la taula de negociació, al final, van participar amb la finalitat de poder fer públics els seus arguments. Segons el seu parer, les retallades es podrien dur a terme en les dedicacions exclusives i càrrecs de confiança i no només en la productivitat dels treballadors.

Segons els sindicats, “tots els treballadors no ha de pagar per una situació que no és culpa dels treballadors” i no els semblava “ni ètic ni moral perquè en altres municipis on el deute és major, com Xàbia, Calp i Teulada, els governs no han pres mesures tan agressives contra el personal de l’ajuntament”.

Durant la taula de negociació es van viure moments de tensió, encara que al final, segons els sindicats, es va acordar una altra reunió on els representants dels treballadors presentaran propostes per a aconseguir una retallada de 600.000 euros, que és el que pretén el govern.

Altres fonts sindicals van apuntar que es van alçar de la reunió i van donar per trencada la negociació.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?