General

Els comerciants de Benissa organitzen la III Open Night

Presentació de la III Open Night a Benissa
Presentació de la III Open Night

Els comerços obriran el dissabte 20 de setembre durant la nit oferint descomptes especials.

L’Associació de Comerciants de Benissa, en col·laboració amb la Regidoria de Comerç, mitjançant AFIC-CREAMA, ha organitzat per al dissabte 20 de setembre la III Open Night, amb la qual es pretén impulsar l’activitat comercial del nucli urbà de Benissa. Així ho ha anunciat la seua presidenta, Isabel Bou, que ha estat acompanyada del vicepresident, Lucas Vicente i el Regidor de Comerç, Xavi Estupiñá. Una iniciativa que en les seues anteriors edicions ha tingut molt d’èxit i que pretén incentivar les compres al municipi.

Aquesta iniciativa arrancarà a les 19.00 i es pretén que els establiments romanguen oberts fins la matinada. Es crearà un ambient musical amb l’actuació de SI FA SOL i Djs amb música chillout i còctels a càrrec de les Filaes Capitanes. A més, es desenvoluparan esdeveniments especials i les botigues oferiran descomptes especials.

Els carrers en què es durà a terme aquest esdeveniment seran la Plaça Jaume I, carrer Puríssima i Sant Nicolau. S’espera que al voltant de 40 comerços participen en l’Open Night. Les persones que compren eixa nit entraran en el sorteig d’un val de 100 euros per a gastar en els comerços participants.

El regidor de Comerç, Xavi Estupiñá, i la presidenta de l’ACEB, Isabel Bou, conviden a tots els veïns de Benissa i municipis dels voltants a que acudisquen a gaudir d’una vetllada de compres molt agradable i divertida.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?