General

Els comerciants de Benissa impulsen la I Open Night

Cartell de la I Open Night a Benissa
Cartell de la I Open Night

L’Associació de Comerciants de Benissa ha organitzat per a aquest dissabte 13 d’octubre la I Open Night, amb la qual es pretén impulsar l’activitat comercial del centre urbà de Benissa. Així ho ha avançat el seu president, Ximo Gayá, que ha estat acompanyat del regidor de Comerç, Xavi Estupiñá.

Aquesta iniciativa començarà a les 19.00 i es pretén que els establiments romanguen oberts fins les 2 o les 3 de la matinada. També hi haurà actuacions musicals i atraccions infantils. Així mateix, els bars de la zona han preparat preus especials i els festers de la Comissió 2012 també oferiran dolços i begudes.

Els carrers on es durà a terme aquest esdeveniment seran carrer Puríssima i Sant Nicolau, aglutinant un total de 25 comerços de tot el municipi (Nanos, Draps Moda, Boutique l’Alcúdia, La Tenda de Gloria, Joieria Safir, Talleres Ginestar, Antulls Moda, Tinta Natura, Pas a Pas, Basar el Cup, Lucas LCS, Floristeria Isabel, Merceria Soledad, Lenceria Teresa, Calzados Jade, Joieria Carralo, Peludets, Perruquería Charo, La Tella, Campos, Carnisseria Placeta Vella, Papereria La Puríssima, Forn la Puríssima, Perruquería Nueva Imagen i Benilab Laboratori Fotogràfic).

Les tendes oferiran aperitius als clients i per descomptat descomptes especials en les compres d’eixa vesprada-nit.

El regidor de l’àrea, Xavi Estupiñá, ha agraït la gran iniciativa que s’ha gestat des dels propis comerciants, un esdeveniment encaminat a dinamitzar el comerç i el teixit empresarial.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?