Economia

Els comerciants de Benissa organitzen la II OPEN NIGHT

Els comerços obriran aquest dissabte 7 de setembre durant la nit oferint descomptes especials

Cartell II Open Night 2013

L’Associació de Comerciants de Benissa, en col·laboració amb la Regidoria de Comerç, a través de AFIC-CREAMA, ha organitzat per a aquest dissabte 7 de setembre la II Open Night, amb la qual es pretén impulsar l’activitat comercial del casc urbà de Benissa. Així ho ha anunciat la seua presidenta, Isabel Bou, qui ha estat acompanyada del vice-president, Lucas Vicente i el Regidor de Comerç, Xavi Estupiñá.

Aquesta iniciativa arrancarà a les 19 hores i es pretén que els establiments romanguen oberts fins a les 12 o 1 de la matinada. També hi haurà actuacions musicals, teatrals i diversos tallers i es disposarà d’una zona chill-out i zona de tapes i copes. Tot açò gràcies a la col·laboració de diverses associacions del municipi: Grup de Muntanya Margalló,*Festers Puríssima Xiqueta 2014, Filaes Capitantes 2014 Sharquies i Templaris, Esbard Dansaire, Rent a Car Giner i Batedor Teatre.

Les tendes oferiran descomptes especials, degustacions, aperitius i activitats complementàries.

Els carrers en les quals es durà a terme aquest esdeveniment seran Plaça Jaume I, carrer Puríssim, Sant Nicolás i Sant Sebastià, aglutinant un total de 31 comerços de tot el municipi: Boutique Nanos, Draps Moda, La Tenda de Gloria, Joies Safir, Antulls Moda i Complements, Tinta Natura, Pas a Pas calçat infantil, Bazar el Cup, Lucas LCS, Floristería Isabel, Mercería Soledad, Lencería Teresa, Joyería Catay, Llibreria La Tella, Foto Estudi Campos, Lliberia Puríssima, Atmosfera Sport Plaza, Bazar Novedades, Beaty Full Boutique, Calzados Amelia, Carnicería Paquita, Confestil, Estanc la Plaza, Helados Jijoneca, J. Ivars Vengut, La Tenda Gourmet, L´Esplai, Llibreria La Llapissera, Pa de Sucre, Pepons Travel y Tu Streetwear.

El regidor de Comerç, Xavi Estupiñá i la presidenta de ACEB, Isabel Bou, han assegurat que es tracta d’un esdeveniment encaminat a dinamitzar el comerç i el teixit empresarial, i que esperen aconseguir, si cap, més èxit que en la passada edició, de la qual ja van eixir bastant satisfets.

Presentació de la II Open Night a Benissa
Presentació de la II Open Night a Benissa

Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?