General

Els afectats pel Carrer Calp asseguren que el jutjat els va notificiar el desallotjament el dia 17

Pancarta a la façana de la casa afectada per l'ampliació del Carrer Calp
Pancarta a la façana de la casa afectada per l’ampliació del Carrer Calp

La família afectada per l’ampliació del Carrer Calp ha assegurat que van rebre l’auto de desallotjament per correu certificat el passat 17 de gener per part del Jutjat Núm. 4 d’Alacant.

Segons la família Arlandis, l’Ajuntament no els va notificar res a pesar que el jutjat obligava a notificar-ho i fer saber així que tenien 15 dies per a recórrer-lo. A més, asseguren que l’Ajuntament de Benissa havia declarat davant el TSJCV el 7 de gener que no entrarien a la casa els dies 9 i 10 de gener.

Els afectats troben injustificable l’actuació de l’Ajuntament de Benissa i consideren que l’expropiació que està intentant portar a terme és il·legal perquè el Tribunal Suprem ha anul·lat el PGOU de Benissa i això suposa que el PAI i el projecte d’expropiació són invàlids. A més, indiquen que l’expropiació de tota la casa és innecesària per a ampliar el carrer i que per a aconseguir-ho s’han buscat arguments que no es sostenen, com que és una ruïna o inhabitable.

Els afectats troben que el que vol l’ajuntament és enderrocar la casa en primer lloc i que després ja es defense la família i s’indemnitze si cal. Troben, a més, que a l’Ajuntament no l’importa en absolut aquest aspecte ja que al final seran els mateixos benissers, mitjançant els seus impostos, els que hauran de fer front a les errades del consistori.

La família Arlandis recalca que sota cap concepte desitja pledejar amb l’Ajuntament de Benissa, i que tampoc és recomanable per al poble per motius econòmics i pel retard que suposaria en l’ampliació del Carrer Calp, però que l’ajuntament no els deixa una altra opció.

Finalment, el comunicat de la família mostra que estan destrossats pel tracte que estan rebent per part de l’Ajuntament de Benissa: “Som fills de Benissa, sempre hem viscut ací. Esta família ha prestat un servei al poble amb la tenda d’ultramarins que ha tingut durat 40 anys aproximadament, durant la postguerra, els anys de penúria. Ha ajudat a molta gent necessitada. Quin benisser no coneix la Tenda d’Antonio Marino? I no comprenem com l’Ajuntament de Benissa pretén fer-nos tant de mal. És immoral i inhumà que se’ns tracte tan injustament.”


Comentaris a la notícia

rafa

Esto es lo nunca visto!!! Osea, notifican la orden judicial en la direccion de la casa que previamente ya intento expropiar el ayuntamiento. Como iban a recibir notificacion si ya se la habian quitado?


Voleu deixar un comentari a la notícia?