General

L’Ajuntament confirma que tenia l’ordre judicial per al desallotjament de la casa del Carrer Calp

Pancarta a la façana de la casa afectada per l'ampliació del Carrer Calp
Pancarta a la façana de la casa afectada per l’ampliació del Carrer Calp

El regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Benissa, Arturo Poquet, ha confirmat aquest matí que l’ajuntament disposava de la pertinent ordre judicial per accedir al domicili afectat per l’ampliació del Carrer Calp i que si aquest s’havia paralitzat havia sigut perquè la família havia interposat un recurs i el consistori volia preservar al màxim les garanties judicials dels afectats. Arturo Poquet ha informat que espera que en els pròxims dies el jutjat resolga aquest recurs i llavors que indiquen quin dia es pot procedir al desallotjament.

Mª Francisca Arlandis ha informat que efectivament sembla que era així, però que en cap moment els seus advocats havien estat al corrent, cosa que podria haver-se degut a un error del jutjat.

L'ordre judicial d'entrada al domicili
L’ordre judicial d’entrada al domicili

 


Comentaris a la notícia

rafa

Pero sera sinvergüenza!!!! Esa orden judicial esta caducada y anulada por el tribunal supremo.
BASTA YA DE CANALLERIAS!!!!


Cheryl Wallace

L'ajuntament MAI ha velat pels nostres interesos ni a volgut preservar al màxim les garanties judicials de la meua familia. Puc asegurar que si l' expropiacio no va ser ejecutada va ser perque la va paral.litzar un altre juzgat.

L'unic que ha fet durant anys es intentar acollononar-mos i presionar-mos per a eixir-se amb la seua i furtar-mos la nostra casa donant-mos per ella una cantitat absolutament ridicula.

Ja esta be de tantes mentires i de tantes artimanyes iniciades pel senyor i dic senyor per no dir miserable Juan Bautista Rosello.


Voleu deixar un comentari a la notícia?