General

El Tribunal 11 de les proves PAU agraeix la col·laboració de la comunitat educativa de Benissa

Aula de l'antic IES Josep Iborra
Aula de l’antic IES Josep Iborra

Les Proves d’Accés a la Universitat (PAU), també conegudes com l’antiga selectivitat, es van estrenar la setmana passada en l’antic IES Josep Iborra. Al voltant de 240 alumnes de diversos instituts de la Marina Alta (l’IES Antoni Llidó i l’IES Núm. 1 de Xàbia, l’IES Matemàtic Vicent Caselles de Gata de Gorgos, l’IES Teulada, l’IES Pedreguer, l’IES Ifach de Calp i l’IES Josep Iborra de Benissa) es van examinar en el tribunal 11 en aquestes infraestructures.

Anteriorment l’alumnat havia de presentar-se en l’IES Historiador Chabàs de Dénia, el qual arribava a concentrar al voltant de 500 persones durant els tres dies de les proves PAU. Aquest factor suposava un problema relacionat amb la seu, atés que l’institut impartia classes a la resta de cursos de secundària i batxillerat i no podia alterar el calendari escolar per a la realització d’aquestes proves en un mateix espai.

Aquest inconvenient reiterat durant anys va provocar que el Vicerectorat d’Estudiants i Esports de la Universitat Miguel Hernández d’Elx juntament amb les directives dels instituts implicats optara per desdoblegar el tribunal 1 de Dénia en dos seus, quedant el tribunal 1 a Dénia i el tribunal 11, en la seua nova seu, l’antic edifici de l’IES Josep Iborra.

A dia d’avui, una setmana després d’esdevindre les proves, des del Tribunal 11 han agraït a tota la comunitat educativa de Benissa juntament amb l’IES Josep Iborra i l’Ajuntament de Benissa la realització d’aquestes proves en les infraestructures de l’antic institut de Benissa. De la mateixa manera que van realitzar de forma tranquil·la i sense cap incidència.

Cal comentar que les instal·lacions tornaran a ser utilitzades els pròxims 2,3 i 4 de juliol ja que tindrà lloc també la convocatòria extraordinària de les proves PAU.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?