General

Benissa serà seu de les Proves d’Accés Universitàries a partir d’aquest curs

L'antic IES Josep Iborra de Benissa
L’antic IES Josep Iborra de Benissa

Els estudiants de Batxillerat de Benissa ja no hauran de desplaçar-se a Dénia per a realitzar les Proves d’Accés Universitàries (PAU), el que era l’antiga Selectivitat. A partir d’aquest curs 2018/2019 els alumnes podran presentar-se a la prova directament a Benissa, a l’antic edifici de l’IES Josep Iborra.

La decisió ha estat presa pel Vicerectorat d’Estudiants i Esports de la Universitat Miguel Hernandez d’Elx després dels problemes organitzatius que havien sorgit els últims cursos pel nombrós alumnat que es desplaçava a Dénia i que coincidien en un centre on encara no havia acabat el curs.

Per dur-ho a terme, el Tribunal 1 amb seu a l’IES Historiador Chabàs de Dénia es desdoblegarà en dos tribunals, un dels quals serà el Tribunal 11 amb seu a Benissa. Aquest tribunal acollirà, a més de l’alumnat de l’IES Josep Iborra de Benissa, l’alumnat dels dos IES de Xàbia, el de l’IES Matemàtic Vicent Caselles de Gata de Gorgos, el de l’IES de Teulada, el de l’IES de Pedreguer i el de l’IES Ifach de Calp.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?