General

El Rotary Club Benissa-Teulada presenta el projecte “Mans solidàries”

El president del Rotary Club Benissa-Teulada, Max Meertens, acompanyat dels batles, Juan Bta. Roselló i José Ciscar i les regidores de serveis socials d’aquests ajuntaments, María Ángeles Crespo i Sylvia Tatnell, ha presentat el projecte “Mans Solidàries”.

Es tracta d’una iniciativa amb la qual es pretén cobrir, en el panorama del voluntariat local, la parcel·la d’atenció a ancians i discapacitats. Amb la col·laboració dels departaments de Serveis Socials Municipals, aquest grup de voluntaris podrà ocupar una tasca important amb les persones més necessitades.

Mitjançant una campanya publicitària, el Rotary Club pretén aconseguir un nodrit grup de persones que s’oferisquen per a realitzar tasques tan senzilles com fer la compra, acompanyar a la persona al metge o realitzar tràmits administratius.

Totes les persones interessades a formar part d’aquest grup de voluntariat poden fer-ho mitjançant els departaments de Serveis Socials de Benissa i Teulada, en Òptica Giner a Benissa, en Forma Mobles a Teulada, mitjançant el fax 966480926 o mitjançant la pàgina web www.rotary-benissa-teulada.org

Després de la presentació s’ha signat un conveni de col·laboració entre el Rotary Club i els ajuntaments de Benissa i Teulada mitjançant el qual es crea un llaç d’unió permanent de recolzament en les accions que cal realitzar, oferint suport humà i econòmic.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?