General

El PSPV se’n va del ple en què s’aproven els comptes de 2009

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 20 de desembre de 2008:

L’Ajuntament de Benissa va aprovar ahir en ple extraordinari el pressupost municipal de 2009, amb uns ingressos previstos de 21 milions d’euros, 2.825.271 euros menys que en el pressupost de 2008, i unes despeses de 19.896.269 euros, una diferència de més d’un milió d’euros que servirà, segons va explicar el batle, Juan Bautista Roselló, per a cobrir el romanent de tresoreria corresponent a l’any 2007.

Els comptes van comptar amb els vots favorables del PP, les abstencions de la coalició CIBE-Bloc i PSD, mentre que els regidors del PSPV van optar per abandonar el saló de plens en el moment de debatre aquest punt de l’ordre del dia com a mostra de protesta.

Segons va explicar el portaveu del grup municipal socialista, Vicent Cabrera, les raons que van motivar la retirada dels socialistes en el moment del debat sobre els pressupostos és “que de forma sistemàtica s’eleven a ple pressupostos que no s’ajusten a la realitat”, pel que, segons el regidor, “comporten unes votacions que són simplement per fer el paperot”.

Cabrera va explicar que hi havia una sèrie de projectes a executar a càrrec del Fons d’Inversió Local aprovat pel govern central i “no s’ha negociat cap, l’única de les propostes pel PSPV que s’ha tingut en compte ha sigut l’ampliació de l’Escola de Música”.

Finalment, va assenyalar que aquesta ha sigut també una forma de reivindicar la dignitat que com a partit polític que representa a 1.411 votants es mereix el PSPV, ja que no és acceptable que el PSPV no compte amb recursos per a poder fer política, en deixar a aquest grup municipal, explica Cabrera, sense les assignacions econòmiques que sí tenen altres partits polítics, i sí que es donen a altres pobles.

A pesar de l’absència dels regidors socialistes el debat plenari sobre els pressupostos es va portar a terme, de forma menys acalorada que en altres ocasions. El batle, Juan Bautista Roselló, va qualificar el document d’equilibrat i realista, l’únic que pot tindre Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?