General

El PSOE demanarà la dimissió del batle si no col·labora amb la Creu Roja de Teulada

El PSOE de Benissa està disposat a demanar la dimissió del batle, si després de la seua decisió de no subvencionar a la Creu Roja de Teulada, i les seues posteriors declaracions justificant la seua actitud, aquest organisme decideix deixar de cobrir el servei de transport sanitari urgent a la localitat.

En la propera assemblea local de la Creu Roja de Teulada es prendrà la decisió de seguir o no fent el servei de transport urgent a Benissa pel fet que l’ajuntament duu des de 2003 sense pagar a l’ONG. No obstant això, la Creu Roja de Teulada cobreix, en l’actualitat, el 90% dels trasllats en ambulància i els socialistes creuen que aquest servei és “necessari per a tots els veïns de Benissa”.

Des del PSOE es considera que amb la determinació del PP de destinar íntegrament la subvenció per a la Creu Roja a l’assemblea local de Calp, s’està perjudicant els ciutadans de Benissa ja que “no tenen servei d’ambulància 24 hores al dia i només assisteixen al municipi en esdeveniments com els bous”.

El portaveu dels socialistes de Benissa, Vicent Cabrera, va llençar d’estadístiques i va afirmar que la policia local “ha mobilitzat 100 vegades la Creu Roja de Teulada per a casos urgents i a Calp cap”. “Només en el mes de desembre, la policia de Benissa ha avisat la Creu Roja de Teulada 8 vegades per a casos urgents i el temps d’arribada oscil·la entre 3 i 15 minuts. A més, ha acudit a tres cridades particulars, una atenció al 112 i dos avisos en la mar”. Amb aquestes xifres en la mà, Cabrera va acusar el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, de “mentir” en dir que “la Creu Roja de Teulada no fa serveis urgents al nostre municipi”.

Convenis de col·laboració

El PSOE de Benissa va apuntar que “tots els municipis propers tenen signats convenis de col·laboració amb empreses privades o col·lectius voluntaris per a suplementar la xarxa de transport sanitari que és clarament insuficient”.

El portaveu dels socialistes, Vicent Cabrera, va afirmar que “ja sabíem que el PP vol trencar la sanitat pública però no ens imaginàvem que el batle no vol ni que els veïns de Benissa arriben a l’hospital”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?