General

La Creu Roja de Teulada no rep ni un sol euro de Benissa

Juntament amb el polèmic projecte de Montemar, els socialistes de Benissa també van aprofitar l’ocasió per a arremetre contra l’equip de govern del PP perquè “fa exactament dos anys que no es realitza cap aportació econòmica a la Creu Roja de Teulada”. Una decisió que als socialistes els sembla “totalment vergonyosa, indigna, insolidària i perjudicial per als nostres ciutadans”.

En aquest sentit, el líder dels socialistes benissencs, Vicent Cabrera, va contar que “la Creu Roja de Teulada solament l’any 2004 va realitzar 113 desplaçaments d’urgència amb les seues ambulàncies al terme municipal de Benissa” i va recordar que “la Creu Roja de Teulada presta un servei de 24 hores que és pràcticament l’únic en tot l’Estat espanyol” pel que “necessita a més de vehicles i equips sanitaris, un mínim de set persones diàries”.

En aquest sentit, des del PSOE van afirmar que “les ambulàncies de la Creu Roja de Teulada no acudeixen al centre de salut de Benissa si són requerits pel seu personal sanitari perquè el Ggvern local del PP es nega a subvencionar l’assemblea des de 2004”. El que els socialistes van considerar d’especial gravetat ja que “perquè una ambulància de l’hospital públic de Dénia puga realitzar un servei a Benissa ha de transcórrer un temps que per a qualsevol ciutadà pot ser vital i el batle i la regidora de Sanitat, Maria Llopis, no poden fer creure els nostres ciutadans que amb el servei SAMU ja no necessitem la Creu Roja perquè el SAMU només presta servei fins a les 23 hores i en casos únicament molt greus”.

Al mateix temps, des del PSOE van criticar que el consistori sí que destina 26.000 euros per a publicitat de Cultura o 126.000 euros per a despeses diverses d’aquesta mateixa regidoria.

Assemblea de Calp

Pel que fa a aquestes crítiques, el batle de Benissa, el popular Juan Bautista Roselló, va contestar escaridament que “l’ajuntament té signat el conveni amb la Creu Roja de Calp que és la que fa tots els serveis”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?