General

El PSOE alerta d’un nou retard per al PGE de Benissa

Imatge de la Plaça de Benissa
Imatge de la Plaça de Benissa

El PSPV-PSOE de Benissa alerta que la redacció del PGE patirà un nou retard. El secretari local dels socialistes, Vicent Cabrera, afirma que ha caducat el termini de presentació dels documents davant la Generalitat. El que segons Cabrera demorarà almenys 1 any més tot el procés, que es ve arrossegant des que en el 2013 el Tribunal Suprem anul·lara el PGOU de 2003 i el municipi tornara a l’ordenament de 1982.

S’ha de ser molt optimista, afirma Cabrera, per a assegurar que el PGE de Benissa estarà aprovat durant aquesta legislatura. Una demora que no obstant això, el socialista, entén com una oportunitat per a millorar el document que actualment té l’ajuntament sobre la taula. Un document que el PSOE no comparteix ja que no inclou les propostes per les quals havia advocat aquesta formació política.

En aquest sentit, Cabrera, recorda les propostes que en una reunió celebrada amb l’executiu el mes de novembre passat es van exposar per part dels socialistes i que van ser, en principi, acceptades per l’executiu, i que no obstant això no apareixen en l’actual esborrany del PGE. El secretari local del PSOE, manté la necessitat de crear un corredor verd en la zona nord del municipi. I reitera la necessitat de classificar com a urbanitzable la zona de Bellita, així com millorar la definició de diferents unitats d’execució de la zona costanera.

El portaveu dels socialistes considera que l’actual esborrany del PGE no té en compte punts clau del desenvolupament urbanístic de Benissa de cara als pròxims 20 anys, i reclama una nova reunió entre els diferents representants polítics a l’ajuntament.

Pel seu interés hem publicat aquesta notícia apareguda el 28 de gener de 2020 a la web de Ràdio Litoral.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?