General

El pròxim 24 d’agost se celebra la huitena Benissa Open Night

Cartell de la Benissa Open Night
Cartell de la Benissa Open Night

L’Ajuntament de Benissa celebra el pròxim 24 d’agost a partir de les 20.00 h la huitena “Benissa Open Night” organitzada per la Regidoria de Comerç a través d’AFIC-Creama en col·laboració amb l’associació de comerciants del municipi. L’esdeveniment comptarà amb nombroses activitats lúdiques que amenitzaran la vetlada comercial. Els més xicotets de la casa podran gaudir d’atraccions infantils i d’una gimcana temàtica. Els festers també participaran oferint menjar i beguda als assistents a preus populars. A més, els veïns que decidisquen acostar-se podran gaudir d’actuacions en directe del grup S.A. For Dixeland i de les activitats programades per l’àrea de cultura emmarcades dins de l’acció “La Nit en Blanc”.

EL batle, Arturo Poquet, ha destacat que és positiu “engegar iniciatives que dinamitzen el comerç i ajuden als xicotets empresaris del municipi”. Per la seua banda, la regidora de comerç, Isabel Bou ha manifestat “tindre per davant el repte de retornar a Benissa l’impuls comercial que necessita”.

Els comerços del municipi també han volgut incentivar aquesta acció amb grans descomptes i amb un sorteig per a aquells que decidisquen realitzar alguna compra. D’aquesta forma s’espera que una gran quantitat de veïns de tota la comarca reserven la nit del dissabte i acudisquen a Benissa a fer les seues compres. Per açò, indica Isabel Bou: “Estem treballant a donar difusió més enllà del terme municipal”. Els organitzadors preveuen un èxit semblant al d’anteriors edicions.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?