General

Benissa celebra esta nit l’Open Night

The Soulomonics
The Soulomonics

Continuen les propostes de “Viu l’estiu a Benissa” amb la 6a Open Night. Una nit especial on totes les tendes estaràn obertes des de les 19.00 h, amb descomptes, promocions i decoració especial perquè tot el món puga gaudir d’aquesta nit on el comerç, l’oci i els visitants són els protagonistes.

També hi haurà tapes i menus especials als bars i restaurants, un sector de la restauració que continua contribuint en cadascuna de les propostes de ‘Viu l’Estiu a Benissa’.

Un dels moments més esperats serà l’actuació del grup Soulomonics, a la plaça Jaume I, en dos tandes, primer de 20.30h a 21.30h, i després de 23.00h a 00.00h. Al llarg de la nit també hi haurà actuacions de Dj’s, un Photocall i moltes altres sorpreses.

Organitzada per l’Associació de Comerciants i Empresaris de Benissa i l’Ajuntament mitjançant AFIC-CREAMA, la 6a Open Night espera seguir consolidant-se dins del calendari estiuenc com una iniciativa per a demostrar la magnífica oferta del teixit comercial i empresarial de Benissa i la bona col·laboració entre la iniciativa privada i la pública.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?