General

Benissa celebrarà la IV Open Night aquest divendres 4 de setembre

Presentació de la IV Open Night a Benissa
Presentació de la IV Open Night

Els comerços del centre de la ciutat obriran les seues portes de manera excepcional fins la matinada el pròxim divendres, 4 de setembre, amb motiu de la celebració de la quarta Open Night amb descomptes, promocions, música i moltes activitats lúdiques.

L’Associació de Comerciants de Benissa, en col·laboració amb la Regidoria de Comerç, a través d’AFIC-CREAMA, ha organitzat per al divendres 4 de setembre la IV Open Night a Benissa, amb la qual es pretén impulsar l’activitat comercial del centre urbà de Benissa. Una iniciativa que en les seues anteriors edicions ha tingut molt d’èxit i que pretén incentivar les compres al municipi.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és aconseguir una nit en la qual els comerços i establiments hostalers tinguen la possibilitat d’oferir als seus clients accions que convertisquen la jornada en una nit especial, potenciant així la seua marca i el foment de les vendes mitjançant una vetlada lúdica, compres i música.

A partir de les 20h començaran les activitats programades per a aquest esdeveniment i els comerços participants obriran les seues portes amb els descomptes i promocions preparades per a l’Open Night.

Aquest esdeveniment es farà a la plaça Jaume I, carrer Puríssima i Sant Nicolau, que estarà tota la nit amenitzat amb fil musical. També hi hauran animacions infantils com camallargs i carretons per a diversió dels més menuts.

Els festers de la Puríssima Xiqueta 2016 transformaran la plaça Jaume I per a convertir-la en una zona Chill Out i els establiments hostalers elaboraran menús especials per a aquesta ocasió.

El GAB farà diverses intervencions artístiques pels carrers i al mateix temps es podrà gaudir de la representació teatral a càrrec de Batedor Teatre pels diferents establiments participants.

S’espera que al voltant de 40 establiments participen a l’Open Night i les persones que compren durant eixa nit entraran en el sorteig d’un val de 100 euros per a gastar en els comerços participants.

El batle de Benissa, Juan Bta. Roselló, i la presidenta d’ACEB, Isabel Bou, conviden a tots els veïns de Benissa i municipis veïns perquè acudisquen a gaudir d’una vetlada d’entreteniment i oportunitats de compra.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?