General

Aquest dissabte Open Night als comerços de Benissa

Cartell de la V Open Night de Benissa
Cartell de l’Open Night

Aquest dissabte 3 de setembre l’Associació de Comerciants i Empresaris de Benissa, en col·laboració amb la regidoria de Comerç, a través d’AFIC-Creama organitza una nova edició de la Open Night de Benissa, que oferirà com a atractiu principal un recorregut a la llum de més de 2.000 ciris, creant un ambient atractiu i original en una vetlada especial.

Un total de 34 establiments comercials s’han sumat a la V Open Night. En horari ininterromput des de les 19.00 fins la 1.00 de la matinada aproximadament, els comerços de Benissa tindran les seues portes obertes amb aparadors engalanats especialment per a aquesta nit i oferiran descomptes i sorpreses.

Veïns i visitants podran trobar els millors articles en moda, complements, regals, etc., tot açò acompanyat amb degustacions gastronòmiques que oferiran els bars i restaurants participants. Passejar a la llum dels ciris, música, còctels, sorteigs i descomptes especials en els comerços seran els grans atractius d’aquest esdeveniment, que ha comptat amb un gran èxit de públic durant les seues anteriors edicions.

En aquesta ocasió s’ha apostat per la música ja que hi haurà 3 Djs situats al llarg del trajecte pel qual discorre l’Open Night. Juntament amb aquests DJ’s es trobaran situats els estands que han preparat les filaes capitanes de Moros i Cristians, Llauradors i Berebers, així com la cocteleria de Miguel Angel Julià, reconegut millor barman valencià. Al mateix temps s’efectuarà un sorteig d’un xec-regal per import de 100 euros per a canviar en els establiments participants. Entraran a formar part del sorteig aquelles persones que visiten almenys 5 establiments durant l’Open Night i dipositen la seua papereta en l’urna situada a la Plaça Jaume I.

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, i la presidenta d’ACEB, Isabel Bou, conviden a tots els veïns de Benissa i municipis dels voltants perquè acudisquen a gaudir d’una vetlada d’entreteniment i oportunitats de compra.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?