General

El president Alberto Fabra inaugura el curs escolar al nou Manuel Bru (amb vídeo)

El president Alberto Fabra visita una de les aules del nou Manuel Bru.
El president Alberto Fabra visita una de les aules del nou Manuel Bru

El president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra ha presidit la inauguració del curs escolar 2011/2012 al centre d’Educació Infantil i Primària Manuel Bru de Benissa. Ha estat acompanyat pel Conseller d’Educació, José Ciscar, el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló i el director del centre, Manuel Juan.

Durant la visita, Fabra ha pogut contemplar la tasca educativa que s’estava realitzant al centre i conèixer les noves instal·lacions com la biblioteca, el gimnàs, el trinquet, l’hort escolar i el mòdul d’infantil, a més de ser rebut amb una actuació musical i una demostració de l’elaboració del moscatell, ambdues activitats a càrrec d’alumnes del centre.

El CEIP Manuel Bru, la reforma del qual ha tingut un cost de més de 3 milions d’euros, compta amb una distribució i espais més amplis. El centre està preparat per albergar 6 mòduls d’infantil i 12 de primària. El menjador i la cuina també estan totalment renovats, així com les zones de biblioteca i sales d’usos múltiples.

Destaca el nou mòdul d’infantil, separat de l’edifici principal mitjançant una tanca de seguretat, però al mateix connectat a la zona de menjador. També la zona esportiva ha estat remodelada totalment, construint-se un nou gimnàs, un trinquet, i diverses pistes esportives.

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló ha mostrat la seua satisfacció per ser Benissa la triada per a la inauguració del curs escolar de manera oficial i ha agraït la tasca de la comunitat educativa, sobretot de l’AMPA del Manuel Bru i de la Generalitat Valenciana per haver aconseguit una escola d’aquestes característiques.

Per la seua banda, el cap del Consell ha assenyalat que “el nostre compromís és l’educació”, i per això, “hem d’oferir les millors instal·lacions i infraestructures als nostres joves”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?